Kontakt

Formulera era tankar i ett mail och sänd det till oskar@sergeltalarkonst.se.
Eller så ringer ni 070–55 34 000 så får ni svar på direkten.

O. Sergel Talarkonst AB
Skogsgläntan 6 
845 94 Hackås

Besöksadress: Skede Hackås IT-gård

Sergel Talarkonst - Portrett Oskar Sergel

Om mig

Sergel Talarkonst drivs av mig, Oskar Sergel. Jag har en bakgrund som gymnasielärare och har som sådan haft förmånen att i tio år undervisa på ett par av Sveriges mest framstående gymnasieskolor i retorik, svenska och engelska. Intresset för framförande har funnits sedan barnsben och parallellt med utbildning och arbete har skådespelande nästan alltid varit en bisyssla.

De dagar jag sticker ut hakan vågar jag påstå att min utbildning och arbetslivserfarenhet i kombination med mitt skådespelande samt ideliga uppdrag inom kommunikation kombinerat med mitt genuina intresse för retorik och språk gör mig kompetent och duktig på området.

Sedan 2011 har jag haft förmånen att genom min firma SERGEL TALARKONST få hjälpa tusentals människor att bli intressantare att lyssna till, bättre strukturerade talare, effektivare i att kommunicera, mer entusiasmerande och framförallt tydligare och tryggare i rollen att tala inför och med andra.

Jag arbetar med väl beprövade och effektiva metoder som steg för steg hjälper er att hitta rollen som föredragshållare och mötesledare. Tillsammans med aktuell forskning och litteratur på området får ni mängder av bra och effektiva verktyg, tips och råd så att ni kan hålla vinnande presentationer och möten. Vi går även igenom de vanligaste fallgroparna och lär oss att undvika dessa.

Mina utbildningar och föreläsningar har fått höga utvärderingspoäng av deltagarna, vilket känns hedrande.

Jag har själv suttit igenom massor av bedrövligt långsamma och ostrukturerade möten och föredrag. Det tror jag att de flesta har. Så behöver det inte vara. Det är därför jag har startat det här företaget.