Vinnande presentationer för ekonomer

Hur du presenterar ekonomisk data intresseväckande och tydligt!

I drygt tio års tid har jag utbildat ekonomer inom konceptet Vinnande presentationer för ekonomer. Den här föreläsningen vänder sig till dig som presenterar ekonomisk data och här har jag samlat de bästa tipsen, råden och berättelserna.

I dag ställs nya krav på ekonomer. I allt fler sammanhang efterfrågas presentationer som ska vara både informativa, affärsmässiga och konsultativa. Inte alla ekonomer känner sig hemma i dessa sammanhang. I den här föreläsningen får ni bland annat ta del av:

  • Hur presenteras ekonomi på ett intressant och effektivt sätt?
  • Hur anpassar jag min information utifrån mottagarna?
  • Hur nyttjar jag PowerPoint till min fördel?

Sergel Talarkonst - Portrett Oskar Sergel

Hör av er med en förfrågan – det är en bra början!

Referenser