Om

Sergel Talarkonst drivs av mig, Oskar Sergel. Jag har en bakgrund som gymnasielärare och har som sådan haft förmånen att i tio år undervisa på ett par av Sveriges mest framstående gymnasieskolor i retorik, svenska och engelska. Intresset för framförande har funnits sedan barnsben och parallellt med utbildning och arbete har skådespelande alltid varit en bisyssla.

De dagar jag sticker ut hakan vågar jag påstå att min utbildning och arbetslivserfarenhet i kombination med mitt skådespelande samt ideliga uppdrag kombinerat med mitt genuina intresse för retorik och språk gör mig kompetent och duktig på området.

Sedan 2011 har jag haft förmånen att genom SERGEL TALARKONST få hjälpa tusentals människor att bli intressantare att lyssna till, bättre strukturerade talare, effektivare i att kommunicera, mer entusiasmerande och framförallt tydligare och tryggare i rollen att tala inför andra.

Jag arbetar med väl beprövade och effektiva metoder som steg för steg hjälper er att hitta rollen som föredragshållare och mötesledare. Tillsammans med den senaste forskningen får ni bra och effektiva verktyg samt tips och råd för att hålla bättre och vinnande presentationer. Vi går även igenom de vanligaste fallgroparna.

Mina föreläsningar och utbildningar har fått höga utvärderingspoäng av deltagarna, vilket känns hedrande.

Jag har själv suttit igenom massor av bedrövligt långsamma och ostrukturerade möten och föredrag. Det tror jag att de flesta har. Så behöver det inte vara. Det är därför jag har startat det här företaget.